Bedankt voor jullie steun,

Publicatiedatum: Donderdag 19 mei 2022

Nog voordat de deuren geopend werden waren de eerste fans er al. De belangstelling was groot bij het 30 jarig bestaan van VoMuZi. Iedereen keek vol verwachting uit naar dit muzikale gebeuren.

De voorstelling begint met een superleuke video van Jan Hendriks. In een prachtige witte limousine komen de leerlingen van de Rydell Highschool Class '59 vanaf de Pont en 't Spoor aan bij KNILLUS. Een uitbundig weerzien bij het begin van het nieuwe schooljaar. De directrice maakt de leerlingen erop attent dat we nu na de vakantie er serieus tegenaan gaan.

"Grease is the word" is begonnen. Dit leuke repertoire viel goed in de smaak bij het publiek. Het ging veel te snel. Met de toegift van "Grease Lightning" werd de zaal volop betrokken. Een staande ovatie viel het koor olv dirigent Loes Wijnhoven met op gitaar Wilma Jakobs, ten deel.

Na afloop is er nog de Afterparty met de geur van suikerspinnen en popcorn. We kunnen terugkijken op een geweldig geslaagd feest. Fijn dat u erbij was.

Dank aan onze Hoofdsponsors, de sponsors op de flyers en iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om dit 30 jarig jubileum te doen slagen.

Geplaatst door: Ria Derks vd Ven

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: