Toon van Mil Geridderd

Publicatiedatum: Vrijdag 26 april 2019
Zojuist tijdens de lintjesregen in Boxmeer ...Onze dorpsgenoot Toon van Mil... (wordt vervolgd)

Toon van Mil (67) uit Vortum-Mullem is actief als vrijwilliger in Vortum-Mullem en omgeving. Hij is jarenlang jeugdleider geweest van het A1 elftal van voetbalvereniging RKVV Volharding in Vierlingsbeek. Daarnaast is hij een onmisbare vrijwilliger voor Fanfare St. Cornelius in Vortum-Mullem. Door middel van het inzamelen en verkopen van spullen, zorgt hij ervoor dat de fanfare nieuwe instrumenten kan aanschaffen en onderhouden. Tevens zet hij zich in voor de slagwerkgroep van de fanfare, die hij zelf opgericht heeft en waarvoor hij ook een opleiding heeft opgezet. Dat de heer Van Mil van alle markten thuis is, blijkt ook uit zijn bijdrage bij de ombouw van de kerk in Vortum-Mullem naar een multifunctionele accommodatie.

Toon Proficiat

Geplaatst door: Jan Hendriks

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: