Musical" Grease is the word"

Publicatiedatum: Vrijdag 29 april 2022

Dertig jaar VoMuZi  wordt gevierd met “Grease is the word”.

Het koor VoMuZi viert op zaterdag 14 mei 20.30 uur het 30 jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan moest het optreden door de coronamaatregelen al meerdere keren worden uitgesteld en omdat het feest is wordt dat gevierd met een muzikale show. In de vorm van een musical wordt                      “Grease is the word” uitgevoerd.

VoMuZi staat voor Vortum- Mullem Zingt en werd in 1990 opgericht door Petra Broeder. Mede door de steun van het kerkbestuur werd de notariele akte opgemaakt voor het van oorsprong jongerenkoor. Als voorzitter was Broeder maar liefst vijf en twintig jaar actief en nu al enkele jaren heeft VoMuZi te maken met de huidige voorzitter Trudy Jacobs. Het koor bestaat uit 25 enthousiaste dames die elke maandagavond in het MFA Knillus repeteren van 20.00-21.30 uur.

Het geheel staat onder de bezielende muzikale leiding van Loes Wijnhoven, ondersteund op gitaar door Wilma Jakobs. Maar ook de choreografie heeft Wijnhoven voor haar rekening genomen. Als publiek wordt je meegenomen naar de jaren van de rock en roll, de geur van suikerspinnen en popcorn. Nummers zoals Grease, Sandy, Blue Moon en We are together komen voorbij. VoMuZi staat te popelen om zich te presenteren, zo ook de solisten uit eigen gelederen.

Het verhaal gaat over een meisje Sandy die tijdens haar vakantie verliefd wordt op Danny. Wat een toeval dat zij elkaar op de Highschool weer tegenkomen. Wat blijkt dat Danny de stoere bink op school is en hoort bij de T-birds.  Hij heeft een imago op te houden. Sandy sluit vriendschap met de populaire meiden, maar    zij blijft een eenling. Een verandering is nodig……...

VoMuZi nodigt van harte uit om op zaterdag 14 mei om 20.30 uur aanwezig te zijn bij de viering van dit 30 jarig bestaan in het            MFA Knillus. Entree is gratis. Na afloop is er een Afterparty. Informatie: Ria Derks van de Ven tel. 0642119453

Onze hoofdsponsoren bij "Grease is the word" zijn:

Geplaatst door: Ria Derks vd Ven

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: